Учиться никогда не поздно!Учиться никогда не поздно!Учиться никогда не поздно!Учиться никогда не поздно!Учиться никогда не поздно!

вторник, 22 сентября 2015 г.

21 вересня у всьому світі відзначають день всесвітньої відмови від насильства і вогню – Міжнародний день миру. Це не просто гучні слова, а необхідність для подальшого розвитку людства. Тільки мирні переговори та вирішення наявних проблем шляхом діалогу і компромісних рішень можуть дати дійсно відчутні результати і користь для всього людства. У рамках святкування Міжнародного дня миру завжди проходять заходи, метою яких є залучення уваги саме до проблеми миру і ефективним способам його досягнення.
Не менш значним святом є також День партизанської слави (22 вересня), відзначення якого є державним визнанням неоціненного внеску народних героїв у велику Перемогу над фашизмом, відновленням історичної справедливості щодо масової участі українського народу у визвольній боротьбі проти гітлерівської навали. Це – свято людей сильних духом і з чистою совістю, котрі не шкодували життя для перемоги над ненависним ворогом. У День партизанської слави ми з великою вдячністю говоримо про мужність, стійкість та самовідданість.
Згідно координаційного плану роботи КЗ «Саратська ЦБС» спільно з Саратським районним підрозділом Б-Дністровського міжрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції, з метою відзначення цих великих дат й вшанування всіх тих, хто подарував майбутнє нам та нашим нащадкам, 22 вересня в Саратській районній бібліотеці була проведена інформаційна година «Люди України прагнуть миру».
Захід провела завідуюча відділом обслуговування ЦРБ В.П.Парфута, яка звернула увагу присутніх на актуальність даних свят в наші дні, коли кожен українець прагне миру понад усе. Також вона відзначила як важливо пам’ятати про тих, хто кожного дня ризикує своїм життям заради нашої країни і тих, хто вже заплатив найвищу ціну за безпечне життя українського народу без війни.
До заходу була оформлена книжкова виставка «Бережімо мир на цій святій Землі».




Комментариев нет:

Отправить комментарий