Учиться никогда не поздно!Учиться никогда не поздно!Учиться никогда не поздно!Учиться никогда не поздно!Учиться никогда не поздно!

четверг, 5 марта 2015 г.



За фінансової підтримки програми «Бібліоміст» та експертної підтримки ГО «Центр Медіареформ» з 5-го березня 2015 р. в Україні починають працювати  5  регіональних  піар-офісів сучасних бібліотек. 
Завдання офісів – регулярна робота з журналістами для донесення до широкої аудиторії інформації про модернізацію бібліотек нашого  регіону.
         Команда  у складі : керівника - Галини Гуцан(Арцизька центральна районна бібліотека), спеціаліста зі зв’язків з друкованими та онлайн-ЗМІ – Ірини Тімошенко(Саратська центральна районна  бібліотека), спеціаліста зі зв’язків з ТБ та радіо - Алли Глусь (Одеська обласна бібліотека для юнацтва ім. В.В. Маяковського),  аналітика - Тетяни Адамової(Болградська централізована бібліотечна система), спеціаліста із комунікації зі ЗМІ через соцмережі  - Тетяни Стоянової (Татарбунарська централізована бібліотечна система), спеціаліста із розвитку зв’язків з медіа Ірини Бараник (Районна дитяча бібліотека м. Болград) в нелегкій, конкурсній боротьбі вибороли право  називатися Одеським регіональним піар – офісом.
Протягом березня - травня  2015 року шість бібліотек Одещини чекає - плідна та захоплююча робота.                                                                     


Комментариев нет:

Отправить комментарий