Учиться никогда не поздно!Учиться никогда не поздно!Учиться никогда не поздно!Учиться никогда не поздно!Учиться никогда не поздно!

четверг, 30 мая 2013 г.


Щорічно, 29 травня, відзначається Міжнародний день миротворців Організації Об’єднаних націй, які несуть службу в 18 місіях, частина яких розташована в гарячих точках планети.
З дня свого заснування - 1948 року, сили Організації Об’єднаних націй із підтримки миру є одним із основних інструментів міжнародного співтовариства у справі вирішення серйозних кризових ситуацій, які несуть загрозу міжнародному миру і безпеці.
З цієї нагоди в читальному залі Саратської ЦРБ представлено виставку однієї книги «Українські миротворці – це люди особливого гарту, еліта нашого війська». Книга – альбом Олександра Клименко «Крізь вогонь і сльози» правдиво розповідає про «гарячі точки» світу кінця ХХІ – початку ХХІ століття.
Відвертими документами автор не лише засвідчує героїзм, мужність, милосердя та самопожертву українських військових миротворців у блакитних шоломах ООН, а й намагається показати, що страждання, які довелося пережити людям під час воєнних та етнічних конфліктів у Африці, на Близькому Сході та колишній Республіці Югославія, всюди однакові…


Комментариев нет:

Отправить комментарий