Учиться никогда не поздно!Учиться никогда не поздно!Учиться никогда не поздно!Учиться никогда не поздно!Учиться никогда не поздно!

четверг, 16 мая 2013 г.


Яскравий успіх читачів Саратського району


         Наприкінці березня в Одеській обласній бібліотеці для дітей ім. Н.Крупської відбувся обласний тур конкурсу «Найкращий читач України – 2013».
          Саратський  район представляли читачі Саратської  районної дитячої бібліотеки Унтілова Маша та Попаз Ірина, учениці Саратського НВК школа – гімназії І- ІІІ ст.
         Конкурсна програма складалася з декількох видів завдань: письмової вікторини, конкурсу щоденників читання, а також представлення себе та улюбленої книги..
         Після підведення підсумків конкурсу журі  визнало переможцем обласного туру Унтілову Машу. Юна читачка Саратської районної дитячої бібліотеки сподобалась журі своїм артистизмом, гарним костюмом літературного героя та презентацією до своєї улюбленої книги О.Бусенко «Паперовий янгол».
       В травні місяці Машу чекає подорож до м. Львова на Всеукраїнський фестиваль дитячого читання «Книгоманія», де вона зустрінеться з книголюбами з різних куточків нашої держави.
Щирі вітання Марії!




Комментариев нет:

Отправить комментарий